Winkelruimte

In dit moderne en markante gebouw zijn de indelingsmogelijkheden legio. Op de begane grond zijn er drie winkelruimtes met elk een vloeroppervlak van totaal 600 m2. Elke ruimte heeft zijn eigen ingang en een sanitaire ruimte. De winkelruimtes beschikken over klimaatinstallatie (koeling, verwarming en ventilatie). Op het terrein zijn ruim 44 parkeerplaatsen aanwezig. De niet bebouwde grond is geheel bestraat en ingericht. Er zijn twee uitritten op de openbare weg. Laden en lossen kan op eigen terrein.

The Glass House is bevindt zich op een unieke zichtlocatie en is zeer geschikt als showroom.

Hoofdentree:  In de lange gevel, welke volledig van glas is, heeft elke winkelruimte zijn eigen ingang met automatische schuifdeuren.

Inrichting: De winkelruimtes beschikken over een toiletruimte, een keukenunit en een archief- cq. kantoorruimte. Middels een open brede trap bereik je de vide.

Afwerking: Alle winkelruimtes, sanitaire en algemene ruimtes zijn voorzien van verlichting. De verdiepingsvloeren zijn monolite afgewerkt.

Installaties: The Glass House is geheel voorzien van klimaatinstallatie, waterinstallatie, sanitair, verlichting, brandhaspels, noodverlichting en buitenverlichting. Voor de aansluitingen van de winkelruimtes is er per unit een technische kast, welke tevens als leidingschacht wordt gebruikt, aanwezig. Elke winkelruimte wordt voorzien van eigen mantelbuizen en meterkast. Aan het plafond zijn kabelgoten aangebracht.

Klimaatinstallatie: Er is per unit een gecombineerd koeling/verwarming systeem aanwezig ten behoeve van de winkelruimtes.

Ventilatie: The Glass House heeft drie gescheiden ventilatiesystemen. De capaciteit is afgestemd op de bestemming van de ruimtes.

 

Hoogwaardig opleveringsniveau winkelruimte

  • klimaatinstallatie bestaande uit koeling, verwarming en ventilatie
  • volledig ingerichte sanitaire ruimtes
  • eigen keukenunit
  • eigen archief- cq. kantoorruimte
  • meer dan 40 parkeerplaatsen op eigen terrein

Bezoekadres
The Glass House
Contactpersoon: Leo Dolle (06 - 539 304 82)
's-Gravenzandeweg 2 (2e etage)
2291 PE Wateringen
E-mail: info@the-glass-house.nl

Contactgegevens voor verhuur
Rijnpoort Makelaars
Contactpersoon: Marc Westland (06 - 546 530 04)
Heulweg 80
2295 KH Kwintsheul
Tel. 0174 - 294 652
E-mail: m.westland@rijnpoort.nl
 
Disclaimer © 2017 The Glass House