Westland

Het Westland staat bekend om zijn glastuinbouw. De oranje gloed die er 's nachts de hemel verlicht, is afkomstig van de assimilatieverlichting in de kassen. De streek dankt aan deze glazen gebouwen ook zijn bijnaam de Glazen Stad. De eerste kassen werden rond 1850 gebouwd. Tuinders ontdekten dat ze door teelt in verwarmde kassen met zoveel mogelijk glas meer opbrengst hadden van hun planten. Planten groeien namelijk sneller als ze meer licht krijgen en een constante warme omgeving hebben. Hierdoor konden ook andere producten gekweekt worden. Producten die anders alleen in warme landen groeien. Het Westland is nog steeds een bekend glastuinbouwgebied. Door de matigende invloed van het omringende water, dicht bij de kust (meer zonlicht), de nabijheid van grote bevolkingsconcentraties en innovaties als de kassenbouw, ontstond in het Westland de grootste concentratie glastuinbouw ter wereld.

The Glass House
Een groot glazen gebouw met een vloeroppervlak van 3.000 m2 dat een schitterend uitzicht biedt op de kassen van het Westland. The Glass House is een perfecte locatie voor uw bedrijfsvestiging. Gelegen op het bedrijventerrein Zwethove te Wateringen aan de N211, de doorgaande weg tussen de A4 en Kijkduin. 

Het verzorgingsgebied bestaat uit het Westland, Den Haag, Delft en door de perfecte aansluiting op de A4 ook Rotterdam en Amsterdam. The Glass House is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Bus 122 stopt op loopafstand. 

The Glass House staat op een kavel van 2512 m2 en beschikt over 40 parkeerplaatsen, waardoor laden en lossen op eigen terrein goed mogelijk is. Het gebouw is verdeeld in drie bouwlagen. De begane grond en eerste verdieping zijn verticaal opgesplitst. Hierdoor ontstaan drie grote winkelruimtes met elk een vloeroppervlak van totaal 600 m2. Deze beschikken alle drie over een eigen ingang. Op de 2e etage bevinden zich koppelbare kantoorunits vanaf ca. 54 m2.

The Glass House bevindt zich op een unieke zichtlocatie en is zeer geschikt als showroom of kantoorlocatie.

Hoogwaardig opleveringsniveau
  • lift met glazen wanden
  • klimaatinstallatie bestaande uit koeling, verwarming en ventilatie
  • volledig ingerichte sanitaire ruimtes
  • eigen keukenunit voor de winkelruimtes
  • ruim 40 parkeerplaatsen
Kantoorruimte
In dit moderne en markante gebouw kan men ontspannen werken. Er is een centrale ingang met lift en trappenhuis. meer...

Winkelruimte
In dit moderne en markante gebouw zijn de indelingsmogelijkheden legio. Op de begane grond zijn er drie winkelruimtes met een totaal vloeroppervlak van 600 m2. meer...

Bezoekadres
The Glass House
Contactpersoon: Leo Dolle (06 - 539 304 82)
's-Gravenzandeweg 2 (2e etage)
2291 PE Wateringen
E-mail: info@the-glass-house.nl

Contactgegevens voor verhuur
Rijnpoort Makelaars
Contactpersoon: Marc Westland (06 - 546 530 04)
Heulweg 80
2295 KH Kwintsheul
Tel. 0174 - 294 652
E-mail: m.westland@rijnpoort.nl

 
Disclaimer © 2017 The Glass House